woningkijk verkoopstyling interieuradvies den bosch

Interieuradvies Den Bosch

Creatieve ideeën, nét even anders, maar toch praktisch in het dagelijkse leven. Woningkijk Restyling kan u helpen om het beste uit uw woning naar voren te halen.

Door de vele mogelijkheden is het soms lastig om door de bomen het bos te zien en de juiste keuzes te maken. Wij laten u met een verhelderende blik naar uw woning kijken, om vervolgens een passend en perfect resultaat tot in de puntjes te creëren.

Heeft u een nieuwe woning gekocht of denkt u aan een verbouwing? Mist u een gezellige sfeer in huis of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aanschaf van nieuwe meubels? Laat u inspireren door de interieurstyliste van Woningkijk Restyling en ontdek hoe sfeervol uw woning kan zijn!

Woningkijk Restyling kenmerkt zich door het creëren van rust en ruimte, het gebruik van natuurlijke materialen, het toepassen van kleur op subtiele wijze en een mix van een moderne en landelijke stijl met soms een tikkeltje industrieel en/of vintage.

Wij adviseren en begeleiden u van het ontwerp tot en met de realisatie van het interieurplan. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden in uw situatie zijn.

3D-visualisaties

3Dvisualisatie

Kleurenadvies

kleuradvies-interieuradvies

Moodboards

moodboard-interieuradvies

Tarieven

Bekijk de tarieven voor een interieuradvies.

Tarieven