Over Woningkijk

Woningkijk Restyling is een interieuradviesbureau dat sinds 2016 gevestigd is in Meteren en opgericht is in 2010 in
‘s-Hertogenbosch. In beide regio’s zijn wij momenteel actief.

Creatieve ideeën en oog voor detail. Net even anders, maar toch praktisch in het dagelijkse leven. Wij zijn enthousiast en zien iedere woning als een uitdaging. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in advies en begeleiding bij nieuwbouwwoningen. Woningkijk Restyling is laagdrempelig, staat voor kwaliteit en heldere communicatie.

Wij zijn opgeleid door ‘House of KIKI’ en door de Nederlandse Interieur Academie. Om onze expertises te kunnen waarborgen volgen wij regelmatig trainingen en houden wij ons continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Voor vele particulieren hebben wij de afgelopen jaren interieuropdrachten met succes volbracht. Graag helpen wij ook u om uw woning te restylen. Heeft u een vraag of wilt u dat wij eens bij u thuis komen adviseren? Neem dan gerust contact met ons op.

SONY DSC

Tamara de Jong

SONY DSC

Elise Jacobs

Als afgestudeerd makelaar en verkoopstylist heeft zij in 2010 Woningkijk Restyling opgericht. Inmiddels is Tamara de Jong bedreven in het geven van interieuradvies en weet zij raad met elke woning. Daarnaast is Tamara opgeleid door de Nederlandse Interieur Academie en heeft zij ruim 2,5 jaar ervaring als kopersbegeleider in de bouw.

‘Iedere klant weet exact wat hij wel of niet mooi vindt. Een perfecte samenhang is echter hetgeen wat sfeerbepalend is. Praktisch en met oog voor detail. Ik zet me graag in om dit geheel te creëren en een klant met andere ogen naar zijn huis te laten kijken.’

Na haar stage bij Woningkijk was het duidelijk: Elise Jacobs hoort hier thuis! Zij blinkt uit in marketing en met drie jaar ervaring in het geven van interieuradvies een onmisbare factor van Woningkijk. Elise is de rechterhand van Tamara op het gebied van stylingen en overige werkzaamheden.

‘Het uiten van mijn creativiteit, het brainstormen om tot de leukste ideeën te komen en het optimaliseren van adviezen doe ik graag. De klant is hierdoor verzekerd van een compleet plan waarin alles tot in de details is doordacht en gepersonaliseerd.’ 

woningkijk verkoopstyling interieuradvies den bosch