Reviews over Woningkijk

Prijs: 8
Kwaliteit: 9
Service en begeleiding: 9

We zijn heel erg tevreden met het geleverde werk van Tamara en het prachtige eind resultaat. Tamara kan met relatief simpele oplossingen een groot verschil maken binnen een betaalbaar budget. Zij denkt goed mee met onze wensen, is een goede aanpakker en komt afspraken stipt na. We hebben volop positieve reacties gekregen op de restyling van onze woning en kunnen dus iedereen de diensten van Woningkijk aanraden!

Dhr. & Mevr. van der Voort

gem-cijfer-woningkijk

Tamara van Vliet van Woningkijk heb ik ervaren als een professional op het gebied van woning-verkoopstyling. Door haar visie op mijn huis, is er een metamorfose geweest van vrijwel alle ruimtes. De foto’s die daarna op internet zijn geplaatst, hebben ertoe geleid dat mensen het huis kwamen bezichtigen en mij complimenteerden over de presentatie ervan. Het huis (prijsklasse € 369.000,-) is binnen negen maanden na de verkoopstyling verkocht.
Mevr. Barte
Na een prettig introductiegesprek is Tamara snel voor ons aan de slag gegaan om de re-styling van ons appartement uit te werken. Ook had ze zeer nuttige tips met betrekking tot een kleine verbouwing die we gepland hadden. Vlak voor de open huizen dag heeft ze, onder een behoorlijke tijdsdruk, ons appartement opnieuw ingericht en voorzien van de nodige accessoires. Inmiddels hebben we sinds lange tijd weer wat aanloop. Al met al een prettige ervaring en ik kan het iedereen aanbevelen.
Dhr. Hanssen & Mevr. van de Ven
Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! Tamara is in staat om met een bescheiden budget het maximale uit de woning te halen. Onze woning heeft 7 maanden te koop gestaan en is inmiddels verkocht. Mede dankzij Woninkijk, want de kopers waren erg enthousiast over de sfeer en inrichting en dat is toch de eerste indruk.
Dhr. Maas & Mevr. Thelen
Ons huis was al mooi, maar door jouw styling nog eens extra in zijn kracht gezet. We hebben in 3 weken tijd 6 bezichtigingen gehad en binnen 4 weken is het huis verkocht. En dat terwijl ons huis in een moeilijke prijsklasse zit. Bedankt voor de prettige samenwerking!
Dhr. Blijenberg & Mevr. Molle
Ons huis is verkocht! Dit is vooral te danken aan jouw goede adviezen en de prachtige foto’s. Heel erg bedankt hiervoor.
Dhr. & Mevr van Bommel
Onze woning stond al ruim twee jaar te koop en bleek erg moeilijk te verkopen. Kijkers waren er nauwelijks. We besloten een verkoopstyliste te raadplegen waarbij onze keus viel op Woningkijk Restyling. Na een prettig vrijblijvend intakegesprek hebben wij onze inmiddels leegstaande woning laten inrichten door Woningkijk verkoopstyliste Tamara van Vliet. Met eenvoudige middelen heeft zij het huis leuk ingericht en nieuwe foto’s plus een 3-D plattegrond gemaakt, welke op Funda zijn geplaatst. Dit alles resulteerde direct in een grote toename van het aantal kijkers met als resultaat dat -in deze moeilijke tijd- na enkele maanden de woning is verkocht. Achteraf hadden we spijt dat we niet eerder ons huis door Woningkijk hebben laten inrichten. Wij raden iedereen aan die hun huis willen verkopen, om eerst contact op te nemen met Woningkijk Restyling. Ook als uw huis nog niet leeg staat en u nog in uw huis woont. Met de adviezen van Tamara van Vliet en haar verfrissende kijk op de inrichting van de woning is er beslist meer belangstelling van het aantal kijkers. Kijkers zijn tenslotte potentiële kopers. Een relatief kleine investering wordt door het snellere verkoopresultaat beslist terugverdiend.
Dhr. & Mevr. van Leeuwen
Naar aanleiding van de korte restyling voor de open huizen route:
De aanloop was erg goed in totaal 5 kijkers waarvan twee positief en één echt super positief! Heeft gevraagd om een tweede bezichtiging. Graag wachten wij eerst even het resultaat af van die tweede bezichtiging. Maar Tamara je heb je werk tot nu toe SUPER gedaan, ben er erg blij mee.

Naar aanleiding van de totale restyling:
Aangezien ik vanmiddag vrij ben, ben ik helaas niet in de gelegenheid om je een hand te geven en te bedanken voor de fijne samenwerking en het snel behalen van een goed resultaat!
Dhr. & Mevr. Bogaerts
 Kort na de aankoop van een jaren 70 bungalow in Uden, had ik besloten om het grondig te renoveren. Het huis was van binnen nog in de ‘orginele’ staat en kon wel een metamorfose gebruiken. Via de vorige bewoners kwam ik terecht bij Tamara van Vliet van Woningkijk in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de eerste afspraak heeft Tamara foto’s gemaakt van de vertrekken die gerestyled zouden gaan worden.

 Bij de vervolgafspraak heeft Tamara doormiddel van brochures en het laten zien van materiaalstalen mijn wensen en smaak goed in kaart weten te brengen. Daarbij viel snel haar kennis op op het gebied van materialen en het combineren van kleuren en stijlen.

 In de weken daaropvolgend heeft Tamara een plan opgesteld en tijdens het eindgesprek besproken. Ik was en ben erg onder de indruk van het advies. De gedrevenheid en passie om er iets moois van te maken zijn haar toevertrouwd. Tamara heeft een oog voor detail en dat kwam ook in het plan duidelijk naar voren. Zo zijn er oneindig veel voorbeelden te noemen waar ik zelf niet eens aan gedacht zou hebben maar wél een absolute meerwaarde hebben voor het totale plaatje.

Dhr. Verkuijlen