verkoopstyling den bosch woningkijk kleine investering

Verkoopstyling Den Bosch

Wilt u zich onderscheiden van de massa te koop staande woningen? Wilt u uw vraagprijs niet verlagen, maar een betere onderhandelingspositie? Wilt u dubbele lasten, geld en tijd besparen? Verkoopstyling is de oplossing!

Verkoopstyling is het restylen van woningen met meestal de bestaande meubels en een zo beperkt mogelijk budget, om een snelle verkoop tegen de hoogste prijs te bevorderen.

Het merendeel van de potentiële kopers kan niet door de inrichting van uw woning ‘heen’ kijken en haakt daardoor af. Particuliere huizenverkopers zijn namelijk vaak ‘emotioneel’ betrokken bij de inrichting van hun huis. Dit heeft tot gevolg dat uw woning onnodig langer te koop staat.

Waar men vroeger naar een makelaarskantoor ging om het woningaanbod te bekijken, begint de zoektocht tegenwoordig op internet. Daarom is een goed gepresenteerde woning op websites als bijvoorbeeld Funda en Jaap van groot belang om meer bezichtigingen van uw woning te krijgen.

Woningkijk Restyling zorgt ervoor dat uw woning wordt gedepersonaliseerd/ geneutraliseerd en voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk wordt gemaakt. Dit wordt gedaan door uw woning in één of twee dagen tijd te restylen. Het ‘restylen’ van een huis heeft dus niets te maken met woontrends of met binnenhuisarchitectuur, maar puur met het herstructureren van de inrichting van uw huis. Verkoopstyling betreft in tegenstelling tot binnenhuisarchitectuur, een tijdelijke dienst. Uw woning wordt op tijdelijke basis en met minimale middelen zo goed mogelijk gepresenteerd teneinde de verkoop van uw woning te bevorderen.

Na afloop van de verkoopstyling wordt een professionele fotoreportage van de woning gemaakt, waardoor de woning zich zal onderscheiden op bijvoorbeeld, Funda.nl of Jaap.nl.

Verkoopstyling, Home Staging in het Engels, is in landen als de VS (Barb Schwarz) en Groot-Brittannië (Ann Maurice, The House Doctor) al een groot succes gebleken. In Amerika wordt verkoopstyling zelfs al bij 95% van de te koop staande woningen toegepast. In Nederland is het begrip verkoopstyling nog in opmars. Mede dankzij het tv-programma TV-Makelaar met Michiel de Zeeuw beginnen particuliere huizenverkopers en makelaars het nut van verkoopstyling doen inzien.

Geen kijkers, geen kopers

geen kijker geen koper woningkijk verkoopstyling den bosch

Hogere verkoopprijs

hogere verkoopprijs woningkijk verkoopstyling den bosch

Snel verkocht

snel verkocht woningkijk verkoopstyling den bosch

Vraag offerte aan

Vraag nu een offerte aan voor uw woning.

en zorg dat uw woning sneller verkocht wordt door middel van verkoopstyling!

Vraag offerte aan