Werkwijze van Woningkijk interieuradvies

Voorafgaand aan het adviesgesprek ontvangen we graag foto’s en plattegronden van de betreffende ruimtes. Daarnaast vragen we u om uw woonwensen in kaart te brengen. Op deze manier kan de interieurstyliste het adviesgesprek voorbereiden.

Tijdens het eerste adviesgesprek bespreken we de indeling, kiezen we kleuren en bepalen we de gewenste stijl. Afhankelijk van uw wens, wordt er tevens een advies gegeven voor de aanschaf van nieuwe meubels, verlichting, raamdecoratie en woonaccessoires.

Aan de hand van voorbeelden, kleurenwaaiers, brochures en proefstalen kunt u zich een duidelijk beeld vormen van het interieuradvies.

Bovendien wordt er aangegeven waar u de betreffende producten kan kopen. Wij reiken u zoveel mogelijk handvatten aan om snel goede keuzes te kunnen maken. Na het adviesgesprek kunt u direct aan de slag!

Afhankelijk van uw woonwensen, adviseren we u in één of meerdere adviesgesprekken. Indien wenselijk kan het interieuradvies met naslagwerk worden ondersteund, zoals een lichtplan, moodboard, 2D plattegrond of 3D visualisatie.

Gedurende de uitvoering van het interieuradvies zijn we uw vraagbaak en helpen we u vooruit indien er toch nog twijfelpunten zijn. U kunt op ons rekenen.

Zodra het gehele interieuradvies is uitgevoerd, is het soms wenselijk om extra hulp te krijgen bij de aanschaf van woonaccessoires. In dit geval is het mogelijk om een middag samen met de interieurstyliste op pad te gaan. Een andere optie is om uw woning door ons te laten decoreren.

Tarieven

Bekijk de tarieven voor een interieuradvies!

Tarieven